fredag 11 juni 2010

blood stains blondes

ååååh!
jeeez vilken helg!
jag åkte upp till sthlm och hängde på lidingö med sötaste saga och finaste anna förra helgen.
på fredagen var det student för lille-Björn så vi åkte till Uppsala och firade honom. sen gick fredagskvällen med lite rosé på balkongen.. på natten dök björn upp också, han ville fira studenten med oss, så han tog en taxi från uppsala till lidingö, eller han skulle göra det, men taxi-chaffisen körde in i stan och visste inte hur han skulle ta sig ut till lidingö så björn rymde från taxin och notan på 1000:-^^

lördagen tog vi det lungt och hängde i parken och åt lite pizza och avokadosallad :)

 på söndagen så jobbade anna hela dagen så jag o sagis spenderade dagen alldeles ensamma och myste i parken hela dagen :)

och sen kom måndagen!
saga på deathstars
jag åkte in och mötte moa på t-centralen vid 12, sen åkte vi hem, hängde lite med sagis och anna&peter :) vi gick ner till centrum och handlade lite för o få tiden och gå, och sen, sen kom kvällen.. vi gjorde oss iordning allihopa och åkte mot grönan och Deathstars! 
vi har väntat ganska precis ett år för att få se dom igen, och nu var det alltså dags, och jeeeez vad vi fick se dom!


för att inte prata om detta för mycket; det började med att vi hängde på vipen med Kiss, och det slutade med att vi följde med deathstars in i omklädningsrummet och efterfestade lite med dom i syrénbersån... vi blev medbjudna till mosebacke, och vi fick kramas och "vi ses nästa gång då"... jeeez, nu kan vi dö lyckliga!


lite pepp innan..

moa&oskar

gene simmons

Inga kommentarer: