tisdag 28 augusti 2012

I'm electric

Idag när jag satt på bussen hem från k-hamn så ringde plötsligt telefonen. Det var "privat" som ringde och jag antog att det var pappa som ringde från jobbet, men det var från Uppsala. Epilepsisjuksköterskan frågade hur sommaren har varit och jag svarade att den har varit jobbig med flera anfall varje vecka, även om jag har höjt dosen på medicinen TVÅ ggr. Hon svarade då med att tala om att jag ska komma till Uppsala på måndag för en EEG-kamera undersökning.. Måndag-Måndag, med 25 elektroder fastsatta i huvudet och kinderna. Dom sätts fast med kanyl, dom måste sitta ordentligt eftersom dom ska sitta så länge, och sen har jag 10m att röra mig på så att jag får gå på toa. Dusch är det ju inte tal om!!

Jag blev livrädd när hon sa att jag ska läggas in, och med så kort varsel! Måste prata mee handledarna på praktiken, kontakta vår lärare.. Självklart kommer det inte vara några problem, och jag ska inte oroa mig för skolan&skolarbeten för det här kommer före allt annat, jag vill ju bara slippa skiten! men ändå kröp jag ihop som en bebis i soffan, grät och kröp ihop hos allra finaste Mats..

4 kommentarer:

Linda sa...

Usch, det där lät inget trevligt. Hoppas att du genom att gå igenom detta på måndag kan få hjälp.

Massor av kramar,
Linda

Josefine - Komma i form? sa...

Det ska nog gå bra ska du se! :)

Jaha, okej. Vad roligt! Kommer du ha någon praktik eller blír den uppskjuten nu?

Ja tränar gör jag, haha :D men sedan pluggar jag till undersköterska och jobbar som vikarie (då och då) på ett äldreboende :)

Elin sa...

Tack! :) Ja, jag hoppas att det här är början på slutet av den här historien :)

Elin sa...

Nee, jag fortsätter med praktiken. Får ta igen dom dagarna jag missar senare bara. Vi har bara praktik 4 dagar i veckan och fredagen är för hemmastudier så får stanna kvar några fredagar också..

Oo, I see, var pluggar du någonstans? :)