torsdag 8 september 2011

Did I tell you that I Love you?

Jag har så mycket tankar i huvudet så det går inte att skriva här och uppdatera. Varje dag är det en ny tanke eller samma oro som väcker mig.

Idag vaknade jag av tanken på vänner.
Ända sedan i mars, när jag först låg på sjukhus så har människor och vänner hört av sig på så många fina sätt.
Det är människor och vänner som jag inte har hört av på flera år eller månader och det spelar ingen roll när vi sågs sist för dom fina orden värmer lika mycket ändå.. 
Nästan varje dag kommer ett nytt mail eller ett litet sms som påminner mig om att Ha en bra dag! :) Jag är så glad för alla!
Sen är jag väldigt dålig på att svara på allt, det vet jag, men er tanke når fram och uppskattas!

Just nu är det så mycket. Allt har gått-i-ett sedan i mars med anfall, skola, läkare, tentor, jobb, oro, läkarbesök och skola igen så allt är ett virrvarr, jag har inte landat i något än, och jag längtar såå mycket tills det blir ordning i hjärnan både när det gäller allt som är snurrigt och det som orsakar epilepsin.

Nåja, åter till tanken som väckte mig; mitt i allt det här, var tusan är du? Du av alla..

Nu ska jag ligga kvar i sängen en timme, kanske äta lite frukost och sen ska jag möta Anna vid busstationen och så ska vi jobba idag.
Jag behöver vara ledig.. Jag hade behövt sommarlov för jag är totalt utpumpad.

Nåja, i helgen ska jag inte göra någonting. Ingenting annat än att bara njuta av min fina kille!

Tjingeling!

Well I Do..

1 kommentar:

Frida sa...

Det kommer tyvärr en viss punkt när man märker vilka som är ens vänner och inte. Men det är lite bra också för då vet man vilka man ska fortsätta bry sig om och vilka man helt enkelt inte har någonting med att göra längre <3