tisdag 28 september 2010

Jag är så glad, glad glad glad!
just nu går det så bra!
Jag valde ju att inte jobba för jag behöver tiden till skolan och alla uppgifter som man ska göra, och bara genom att inte behöva oroa mig, och få ångest över det 24/7 så känns det så mycket roligare, och bättre, och lättare, skoluppgifterna hinner jag med, och jag gör dom utan att få panik, och jag känner mig säker och bra på det jag gör.. det känns så bra!

men det är ju inte bara det att jag valt att inte jobba som gör det lättare.
den här terminen så har jag haft M hemma, hela tiden, inte sådär så han är borta på veckorna, kommer på fredagen och smiter iväg igen på söndag kväll, han är här nu, hela tiden, vi är här, 
och det känns så bra.
Han är så bra, han är faktiskt världsbäst på att få saker&ting att kännas bra, och att kännas bättre när det känns dåligt..
jag tror inte jag hade klarat så mycket alls utan dig, inte såhär bra som nu iallefall!
PUSS!

1 kommentar:

Anonym sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGA hiv-läget i vårt land.

Denna sida upp!

- Peter Ingestad, Solna