torsdag 2 oktober 2008

Hej Hej Hallå

Idag är det torsdag, vi har varit här i en vecka, 7 dagar.
det är 11 veckor och 77 dagar kvar..
shiit.
känns konstigt, känns redan som att vi varit här i flera veckor, vi har hunnit med så himla mycket, känns det som, jämfört med hur sjukt mycket det finns o göra i tokyo har vi ju inte gjort så himla mycket^^
i helgen ska vi på zoo och marknad :)
wiehuu! :)

igår när anna och jag gick ut på middag, så blev vi en aningens berusade, så vi åt middag först, stackars hon som kom in i vårt bås och skulle ta beställningen, när hon såg 2 blonda tjejjer sittandes där inne som glatt sa, "Hello" så blev hon så nervös att hon började skratta och var tvungen o sätta sig ner, o när hon skulle knappa in beställningen så skakade hon om fingrarna. stackarn, hon är den andra tjejen som gör så, killarna verkar tycka det är roligare, o verkar inte alls ha samma problem med att behöva prata engelska.

hursomhelst, vi satt där ett tag, blev lite berusade, hittade A-Bar, som är en pub där västerlänningarna hänger, typ dom från campuset där vi bor, och så massa japaner också då. där drack vi lite drinkar, och sen, sen kom vi på att vi minsann ville sjunga kareoke..
så anna och jag letade upp en kareoke bar, som var huuuur stor som helst, vi fick ett eget rum, gratis drinkar, och vi fick sitta från 23-05 om vi ville. och det kostade ca 130kr!
fatta! kom hit o sjunga kareoke o bli onykter, det är ju typ gratis.
hur som helst, anna och jag gick iväg 9 på kvällen och kom hem halv4 på morronen.
jiihaaa!

Tjingeling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ooh fasen vad coolt ! Jag vill också dricka drinkar och gå på zoo..

Anonym sa...

Ja man blir minsan sugen på det nu när du skriver om det :) Självklart att man måste gå på kareokebar i Tokyo, det är prio 1. De lever väl för det där nere ?:)