måndag 26 november 2012

så jäkla gnällig

Jag vill inte mer!

Jag är trött på att vara såhär trött. Jag är trött på att ständigt tänka på vad som händer i huvudet. Jag är trött på att vakna på morgonen och känna efter i kroppen ifall det är spänt någonstans och jag är trött på att ha ont i kinderna efter att jag legat och spänt käkarna, bitit mig i munnen och gnisslat tänder så de känns helt snea när jag vaknar på morgonen, och som gör att huvudvärken tynger ner hela mig och får huvudet att kännas stort och tungt som ett bowlingklot.

Jag blir så besviken och framförallt ledsen när jag vaknar upp 10.30 på "lediga" dagar. Det är inte jag! Jag försover mig inte! Det är inte jag att låta skolarbetet bli lidande för att jag är trött, eller slarvig eller tankspridd. Jag är ju en ordning&reda pengar på fredag-person!

Jag hatar att vakna upp såhär sent och vara själv här hemma. Då känner jag mig som ensamast i världen och känslan över hur slarvig jag är som inte kommer upp i tid, tystaden, ångesten eller snarare skuldkänslan, som slår till mig som en galet hård käftsmäll känns förjävlig och besvikelsen över mig själv får mig inte att bli arg på mig själv utan bara ledsen och utan att tänka på det så gråter jag. Jag försöker vända ledsamheten till ilska så jag får lite jävlar anamma i mig men det går inte orken finns ju för fan inte. Det känns hopplöst.

Jag tycker inte om att vakna ensam, tyst&mörkt.. Det är tur att helgerna kommer tillbaka så jag får ha dom absolut bästa dagarna jag kan ha, - med Mats, min klippa . att du orkar deala med min ångest över allt&ingenting - det är stort 

1 kommentar:

Linnea sa...

Jag är så imponerad av dig hur du kämpar och det vet jag att fler är! keep going!

Sv: Åh vad smickrad jag blir :$ Jag försöker träna 3-4 ggr/vecka och då skall två vara kondition och ett till två styrketräning på ett eller annat sätt. På aero är det ganska billigt, jämfört med andra gym. Jag har köp ett 10-kort för 650, men ska så fort det går ut kosta på mig ett månads- eller kvartalskort. Månadskortet kostar runt 560 om jag inte minns helt fel.

Jag tränar bara pass där borta, då det är det gymmet är byggt på i stort sätt. Så på en vecka är det ofta 1-2 spinningpass och 1-2 TRX eller box eller crossfit. Klart du ska hänga på, bara ta med inneskor och vattenflaska så kör vi :-) De instruktörer som jobbar på aero är väldigt snälla och visar gärna nya vad man ska tänka på osv. Det sköna med aero är att (för det mesta) saknar solariebrända tjejer med platt mage och smink, utan här är man för att träna hårt och ha kul! Perfekt för mig, och säkert för dig med!

Deras hemsida är http://www.aerotrc.se/ om du vill kika på vilka pass de har osv. Jag ska köra TRX på lördag kl. 14 med Malin, bara du bokar och kommer med ;-)