fredag 24 augusti 2012

#??#/#)@!!!

Jag blir så arg&förbannad!!
Jag läser ofta, tillofrån under dagarna, några av "Sverigest största bloggar"-bloggar. En del känner jag liksom att Jeeezus va konstigt det kan bli, hur tänkte hon då, varför gjorde hon så?
Men jag skulle aldrig, aldrig bete mig så jävla illa som vissa folk gör genom sina kommentarer. "sådär står hon för att hon försöker dölja sina feta lår", "ful som vanligt", "äcklig". Anonyma är dom också dom fega idioterna. Jag satsar min högerarm på att dom aldrig skulle säga exakt det dom skriver till bloggaren till någon "tjock" tjej på bussen.
Vad får folk att vara så elaka idag, går det att bli av med nätmobbning? Vilks krav ställer det på tjejer (och killar) ute i vanliga livet? Hur länge får man vara liten innan jag måste komma i Versace jacka o Chanel väska till skolan? Hur mycket löshår måste jag köpa för att dom andra ska tycka att jag är snygg, hur mycket måste jag gå ner i vikt för att se ut som "Svergies Sexigaste Bloggerska"?.. Det har hänt så mycket bara sen jag var liten och det är inte alls länge sen. Och jag tror att det är riktigt jobbigt att vara ungdom/tonåring idag med alla krav som finns från alla håll. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats här och nu, men jag ska hålla mig ett halvår först så jag kan få betyg för skriveriet också..

2 kommentarer:

Anonym sa...

VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!!
Är alla ni som kommer med så idiotiska kommentarer som “kissnödig som vanligt” helt jäkla pantade? Hur felfria är Ni?”
Vad har ni innanför pannbenet som kommer med så puckade uttalanden?? Varför ens lägga ner tid på att komma in på bloggen och bemöda Er att skriva? Ni har väl förstått att varje gång Ni går in på bloggen så tjänar BB pengar på Er? Det är liksom en blogg, den kan finnas för att så många läser. Det är väldigt snällt av Er att bidra till bloggen! :)
Jag läste i Cosmopolitan “10 bästa knepen för att se ut som en stjärna på bild”, Man ska blandannat stå sådär “kissnödigt” för att det ger en snygg profil, man får bra hållning, det får benen att se längre ut etc. Det är väl bara det att BB har lite mer stjärnstatus än Er o lite mer vana framför kameran. Har Ni blivit plåtade ofta för diverse tidningar? Kolla i alla andra tidningar, hänt extra o Cosmo och Bild o allt vad det heter, ser Angelina Jolie eller Sarah Jessica Parker också kissnödiga ut? I guess not,- för dom hatar Ni inte. Get a life! Hur smala fina ben har Du? Ingen liten skavank på dom spirorna? Perfekt längd, perfekt storlek, inte en repa? LUCKY YOU, f***rs.


du är redigt naiv och trög tös


Lycka till med socionomstudierna, Pantade apor som dig behövs det ju verkligen fler av

Elin sa...

Naiv? How come? Det får du gärna förklara?
Det går alldeles utmärkt med studierna och det gör väl att man kan se olika saker på olika sätt. Och tur är väl det. Jag tycker inte att man behöver vara idiot bara för att man får vara anonym.

Tack för att du tittade in! :D Hoppas du får en trevlig helg!

KRAM!