tisdag 6 december 2011

Fruktansvärt!

Man kan ju, självklart, inte bli annat än illa berörd av sådant här! Det är så fruktansvärt och vidrigt så det är helt galet! Stackars de människor som blivit utsatta och sedan resten av livet behöver genomlida det här, om och om och om igen..

Kanske är det så att "vi" eller "man" alltid har betett oss såhär och skillnaden är att nyhetssändningarna är fler och mer reportrar mer benägna att leta upp nyheter och att det idag rapporteras mer om våldtäkter, överfall och grova våldtäkter. Så det kanske inte är som så att "fenomenet" ökar utan bara rapporteringen av dom..
Men på vår väg till att bli smartare människor, jämlika människor och rättvisa människor, borde inte sånt här sluta?! Kan det, kan dom, inte bara sluta hålla på!

Förra veckan pratade Emma och Anna om "en ö", dit man skulle skeppa alla "idioter", såsom pedofiler, våldtäktsmän/(kvinnor), grova brottslingar "och sånna som ligger med djur!" och så fick dom bo där, enbart med varandra, den ene sjukare än den andra, som enda sällskap så får vi se hur roligt dem får det..

Då tyckte jag att dom var störda, "så kan man ju inte göra, dom skulle inte göra det om dom inte behövde hjälp! Alla förtänar att få hjälp! Ingen funkar såhär naturligt, det går att hjälpa dem.."

But well, I proved myself wrong.
- Det finns idioter, obotliga idioter som för alltid ska plågas och aldrig ha turen att få dö en förtidig död, dom ska plågas lagom hårt och skoningslöst i resten av deras liv!

Aftonbladet: ”Våldtagen av åtta på festen”


2 kommentarer:

tilda sa...

en sån Ö har ju redan funnits... den kallas australien och det var dit man skeppade brottslingar förr. det hela slutade med att de tog över hela stället från urinvånarna och byggde sin egna världsdel. :P

Elin sa...

I know! Men tanken den här gången är väl att det under mer strikta och ordnade former ses till att det aldrig någonsin kommer något bra ut ur det..^^