måndag 25 januari 2010

Manic monday

jaaa, då har måndag kommit och passerat igen.
dagen började i arvika vid halv 6 tiden, jag knallade upp, störtförkyld, satte på tévatten och läste dagens horoskop, borstade tänderna, glömde bort att dricka téet som jag gjorde iordning, packade och satte mig i bilen o for mot kga 06.15.
- sen vare bara att gå upp för dom sega trapporna, hoppa in i duschen, fixa sig och knalla ner till bibblan där jag mötte sara och så satt vi o läste och skrev fram till halv 3, skönt o få det gjort.
efter några timmars läsning kom moOs ner till stan, vi knallade iväg till apoteket och köpte halstabletter, snytpappir och diverse nässpray-grejjor..
får nog bli ett par dagar hemma nu, måste va frisk tills på torsdag när det är seminarie och redovisning.

efter apoteket gick vi till elgiganten och köpte en dator till mOos, och sen tog vi bussen hem o kopplade ihop den, och sen fick jag hjälp av bästaste mats som kollade ut en ny till mig, och beställde den, så snart är min trogne kamrat borta, och ersatt, av någon ny, yngre, fräschare, inte riktigt lika seg. och det känns lite sorgligt, men jag kan liksom inte lita på den här gamla skrutten längre, han liksom väljer att kola lite emellanåt, och det är inte ok.

nåja, hursomhelst.
guldbagge-galan nu, lite intressant.
men jag har svårt o fokusera, huvudet spränger, näsan rinner, halsen gör ont, ögonen svider.

jag borde sova, men jag kan inte, för ibland är huvudet fullt av Mmmm, och då blir man alldeles saknig, och det slår en att det bara är måndag, och att det bara är januari, och att han är alldeles för långt borta.
jag har aldrig aldrig aldrig varit så glad över något som jag är med dig, som du får mig genom att bara vara du, du är underbarastebästastefinast.
tack tack tack!



"alla dessa dagar som kom o gick,
inte visste jag att det var livet.."

Inga kommentarer: