torsdag 1 oktober 2009

oj vilken dag!

just nu känner jag en sån otrolig lättnad.
oj va mycket lättare det känns ikväll jämfört med igår!

jag vet inte om det är pga av mina orolindrande piller eller lättnaden över att jag var på arbetsförmedlingen idag, eller för att jag vet att det inte är många timmar kvar tills det är fredag, men oj, jag är glad att det känns sååå mycket lättare!

yes, gick ner till arbetsförmedlingen och pratade med en trevlig bosse som sa att det apseluuut inte skulle vara några som helst problem för mig att få ett jobb.. va!? har ni hört nått sånt på ams förut? dom brukar ju inte vara särskillt peppande eller uppiggande, men det kändes bra iaf :)

efter det så gick anna och jag till Tindra loves coffee, och tog varsinn kaffe och delade på världens mjukaste och saftigaste morotskaka, och efter det så hämtade vi sagis på dagis <3

sen knallade jag ner till hälsokosten för o köpa de rekommenderade pillrena mot oron och ångesten, och fick även med mig ett te hem som ska vara bra mot oro och sovproblemen.
Härligt!

kvällen har jag och saga spenderat här hemma medans anna och peter e på IKEA och handlar, bla. införskaffar de en säng till mitt rum :)

jag gjorde mat åt mig o sagis, vi åt, sen badade vi, och sen kollade vi på bolibompa, sen läste vi bok, gjorde välling, och sen somnade hon. Helt utan problem, jag måste va världens bästaste moster och barnvakt, så behöver ni hjälp med barnvakt, (eller om ni vill att jag vaktar er), så hör av er!

Tjingeling!

1 kommentar:

V.U.K::B.W sa...

men hörru du gumman du har glömt beräåttat nåt för mig om dina sovproblems ? oro? vad e ddet för piller? elin bara du pratar meed mig ve tdu ! du ja har en fråga till dig ??? men du får gtacka nej har du lust lära din en text till en doplåt på en vecka ?? & sjunga på mijos dop :D gick ju hur bra sist för dig på wilmisen :D Pösspöss // virre