måndag 9 oktober 2006

Hej på mârten .

tillbaka i kga efter en helg i arvika.
mârten blev toppen, det var ganska bra väder hela dagen och massa folk var hemma hos farmor och åt kålsoppa.

på lördag kvällen satt jag och anna hemma hos farmor och drack poff poff, eller bubbel eller champagne, vi föredrog att kalla det poff poff, av någon anledning. farmor tyckte iaf att det var himla skojj :)
vid 11 lämnade vi farmors mysiga kök och började vandra ner mot city !
vi gick till det beryktade Tiki Room, där alla ungdomar ska vara en lördag kväll. där var det kö på typ 20000 km, och folk hade stått där o väntat i 1,5 timme och det hade vi ingen lust med. bredvid låg det en pub, The Roof, så vi tänkte att där går vi in, det gick fort o vi var framme vid dörrn efter 5 min, men då fick inte jag komma in om inte jag var i samma gäng som 40-åringarna bakom mig, och dom var inte så fräscha så dom ville inte jag gå med in, så vi försökte bara förklara att vi bara ville gå in , köpa en flaska champagne och sen gå vidare till nått ställe där medelåldern var sisådär 100 år mindre. och då sa han att visst kunde han släppa in mig, men inte just nu, men då struntade vi i o sponsra dom med våra pengar som vi egentligen inte hade. och så gick vi vidare mot 4Brothers. där kom vi in utan problem på 5 sekunder. betalade 100 spänn, hängde in kläderna i garderoben och jag slog mig ner i en skinnfotölj och lyssnade på raggarna som satt bredvid mig medans jag väntade på att anna skulle komma med något o dricka. hon kom tillbaka och förklarade att dom i baren kunde inte ett smack, så vi fick en varsin cider i en plastmugg. jippi !
sen dansade vi till alla Linda Bengtzing hits, bwo, lena ph och allt möjligt, dj:n presenterade sig och det var någon pratare på rix fm. då tänkte vi att det kanske inte var så dumt i gå ut i arvika iaf, och att dom hade tagit 100 kr betalt i inträde var ju då för att han var där. men någon förklarade att han är här ofta. musiken tystnade lamporna över scenen tändes, och han vi pratade med
sa att "det är dom där ni har betalat 100 spänn för". anna och jag kollade upp på scenen och där stod ett gäng 50 åriga gubbar i likadana nersvättade t-shirts.
jaha, det var ju bara o ställa sig o lyssna, alla under 25 försvann från dansgolvet och nånstanns ifrån kom massa 40 åringar och började bugga ! hjälp ! va va det här ? var det inte ett ungdomsställe där man skulle dansa och bli full ? cover efter cover på bugg och country låtar spelades och tanterna dansade och föll i backen som höstlöv, fram till 01.40 då var det våran tur igen. bort med gubbarna och fram med dj:n. vi dansade med Hans från strömstad, till tonerna av Grease, Abba och ännu mera Linda Bengtzing. Sen ville Hans att vi följde med på efterfest till Charlottenberg, visst sa vi. men sen struntade vi i det. vi skulle ju liksom med tåget 09.28 nästa morgon.

på tåget var jag bakis, och anna var hungrig.
lyckad kväll dock
:)

1 kommentar:

Anonym sa...

du borde ha namedroppat mig! annars verkar det ha varit en trevlig kväll med mormor